GİRESUN / KEŞAP - Keşap Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitimi Merkezi

MUHAMMED YASİR MAYA - MÜDÜR

Kastamonu ili Çatalzeytin ilçesinde 1980 yılında doğdum. İlk öğrenimimi Yağlıdere Mustafa Kemal İlkokulunda tamamladım. Ortaokulu Fatsa Anadolu İmam Hatip Lisesinde okudum. Lise öğrenimime Giresun İmam Hatip lisesinde başladım. Son sınıfta bu liseden ayrıldım ve Açıköğretim lisesine kayıt yaptırdıktan sonra aynı yıl liseden mezun oldum. 1999 yılında 19 Mayıs Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazandım. 2003 yılında üniversiteden mezun olduktan sonra aynı yıl öğretmen olarak atandım. Yüksek Lisans eğitimimi Giresun Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi alanında tamamladım. Sırasıyla Kızılot İlköğretim Okulu (2003-2006), Uluköy YİBO (2006-2008) okullarında çalıştım. Askerlik hizmetimi 2005-2006 yıllarında asker öğretmen olarak Kızılot İlköğretim Okulunda çalışırken burada tamamladım. 2008-2016 yılları arasında Çamlıca İlokulunda görev yaptım. Halen iş hayatıma 2016 yılında çalışmaya başladığım Keşap Mehmet Akif Ersoy Halk Eğitimi Merkezinde devam etmekteyim. Evli ve iki çocuk babasıyım.